Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cafe-bistro Citadela

Praha, Vyšehrad 161, 12800

zpět na výpis
 
Cafe-bistro Citadela

Bistro a kavárna kde si můžete dát super bio vína, kávu, ale také burger anebo oblíbenou palačinku a to buď slanou, nebo sladkou.

Telefon:732 860 546
Kategorie: gastro|kavárny, občerstvení

K naší výběrové kávě doporučujeme sladkou tečku z našeho domácího zákuskového baru. I naše maličkosti k snědku zasytí a vy si tak vychutnáte zaslouženou svačinku v útulné atmosféře a výhledem na Vyšehrad. Vstupte a udělejte si pohodlí v naší útulné kavárně. Uvaříme Vám kávu a doporučíme i výborný dezert. Nabízíme možnost využít naše venkovní posezení.

Rádi Vám pomůžeme s organizací soukromé akce - Během naší otevírací doby jsme Vám k dispozici. Těšíme se na Vaši návštěvu! Přijímáme debetní karty i hotovost. Jídlo, které si u nás objednáte, Vám rádi zabalíme i s sebou. Zajišťujeme profesionální cateringové služby pro nejrůznější typy akcí. Kvalita a seriózní jednání jsou našimi zásadami. Pro Vaši spokojenost uděláme maximum.
Navštívit nás můžete denně od 14:00 do 22:00 hodin.

Vyšehrad 161
Praha, 12800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: