Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Zlonínský dvůr

Zlonín, Zlonín 1, 25064

zpět na výpis
 
Zlonínský dvůr

Servírujeme jednoduchá a smysluplná jídla bez zbytečných experimentů z čerstvých a lokálních surovin.

Telefon:605 307 108
Kategorie: gastro|restaurace

Naší vizí je vytvořit pro vás restauraci, do které se budete rádi vracet s celou svojí rodinou, přáteli či sousedy. Servírujeme jednoduchá a smysluplná jídla bez zbytečných experimentů z čerstvých a lokálních surovin. Rodina je pro nás vším, proto si zakládáme na tom, abyste se u nás cítili jako doma.

V naší kuchyni naleznete od speciality našeho šéfkuchaře inspirovaných francouzskou kuchyní až po tradiční staročeská jídla našich babiček. Naservírujeme vám poctivé jídlo z kvalitních surovin od místních farmářů, které vás nejen zasytí, ale potěší i váš jazýček. U nás si vychutnáte romantickou snídani, pracovní oběd i slavnostní večeři a rovněž myslíme i na ty nejmenší hosty.

Moc dobře víme, že základem dobrého jídla a pití jsou právě oni kvalitní a osvědčení dodavatelé. Proto se u nás potkáte jen s potravinami a produkty od malých a spolehlivých farmářů. Ku příkladu zeleninu odebíráme od lokálních pěstitelů, maso z bio chovů a bylinky dokonce přímo z našich truhlíků.

Zlonín 1
Zlonín, 25064
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: