Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Elis ProBeauty - Salon krásy

Praha 1, V Kolkovně, 11000

zpět na výpis
 
Elis ProBeauty - Salon krásy

Obočí dokáže neuvěřitelně změnit výraz tváře. Salon krásy specializující se na úpravy obočí.

Telefon:737 451 921
Kategorie: lifestyle|Beauty

Technologie jde kupředu ve všech sférách běžného života. Permanentní make-up byl před lety definitivní volba a myšlenka na vyblednutí nebyla přípustná. Postupem času, ale došlo k estetickému vývoji.

„Permanent v současnosti neznamená permanent. Každá čárka v obočí, linkách či rtech lze odstranit. Jedná se o postup, který v těchto dnech vyhledává stále více žen. Nechaly si udělat skvělé non-stop líčení. Ale čas se podepisuje na kůži i s permanentním make-upem. Zesvětlení barev je tedy na místě i v permanentu. Díky prosbám svých klientek, jsem začala tuto službu také nabízet,“ říká beauty master Eliška Melicharová, majitelka salonu ELIS PRO BEAUTY.

Eliška Melicharová je žena z mužského světa. Díky rodinné firmě prošla školou spojovacích materiálů a neustálého cestování po celém světě. Muži ji provázeli při všech schůzkách. Její estetický cit, ale s rodinným dědictvím úplně nenašel souznění. I přes vystoupení z komfortní zóny se vydala svou cestou beauty světa.

Ve svém salónu ELIS PRO BEAUTY poskytuje permanentní make-up obočí, očních linek a rtů. Současně je jednou z prvních, která nabízí odstraňování trvalého make-upu. Ano je to možné. Čas dokáže tetování poznamenat, a zvláště v oblasti obličeje, který je neustále vystavován všem vnějším vlivům. Minimálně dvě sezení a původní permanent je pryč. Poté nastává prostor pro nové ošetření. „90% žen ke mně chodí na odstranění nejen díky modrému odstínu, který tmavá barva časem získává, ale také kvůli často špatnému tvaru a asymetriil,“ říká s úsměvem Eliška Melicharová.

Obočí dokáže neuvěřitelně změnit výraz tváře. Dobrou zprávou je, že permanent není permanent.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: