Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La Forme Café & Bakery Krkonošská

Praha, Krkonošská 1667/14, 12000

zpět na výpis
   
La Forme Café & Bakery Krkonošská

U nás se tradice setkává s inovací v podobě čerstvých croissantů, dánského pečiva, výběrové kávy a útulné atmosféry.

Telefon:773 097 111
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, gastro prodejny, kavárny

O La Forme
La forme je místem, které přinese radost do dne absolutně každému. U nás se tradice setkává s inovací v podobě čerstvých croissantů, dánského pečiva, výběrové kávy a útulné atmosféry. La forme rozpřáhla svojí pekařskou náruč v určitý čas, na určitém místě: Duben 2019 na Jaselské 10. Zrovna na Praze 6 jsme měli možnost oťukat naše schopnosti a dále se zdokonalovat v našich pekařských procesech.

Naše pečivo
Naše pečivo je takové jaké je, díky naší náročné 3-denní přípravě. Těsto, pro které jsme vybrali ideální ingredience kyne celé dva dny, a po dlouhém procesu kynutí, se laminuje. Následně tvarujeme hotové těsto do Vašich oblíbených kousků pečiva. Být v srdci Evropy nám dovoluje používat nejlepší ingredience z celého kontinentu: francouzské máslo a mouku, lahodný italský sýr, čerstvé místní ovoce a zeleninu. Zkrátka, do mezinárodních receptů přinášíme špetku z každého koutku Evropy.

Novinka : Pobočka v Krkonošské
Jsme plní jarní energie, kterou s radostí přinášíme do naší nové pobočky v Krkonošské.  Dali jsme si načas vytvořit výjimečný prostor, ve kterém spojujeme naše pečivo se skvělou atmosférou, která Vás jen tak nepustí. Nehledě na to, zda jste příznivci hektického životního stylu či raději v klidu snídáte v přilehlých Riegrových sadech se svými blízkými, je La forme ideální místo, odkud si odnesete kousek blaha. S radostí Vás usadíme v našem interiéru s rozlehlým sezením nebo na naší zahrádce, kde si můžete vychutnat skleničku naturálního vína. Naší zahrádku naleznete ve vnitrobloku a je skoro jak dělaná pro rande nebo klidné posezení s knihou.

Krkonošská 1667/14
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: