Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Arthur's Pub

Praha, Křižíkova 27, 18600

zpět na výpis
     
Arthur's Pub

Trendy britský pub v srdci Karlína.

Telefon:774 412 655
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace

Pražský Karlín je domovem mnoha zajímavých podniků. Přijďte vyzkoušet jeden zcela výjimečný, jímž je Arthur’s Pub v Křižíkově ulici. Vychutnáte si tu nejen Guiness či nejlepší whisky ale také jedinečné signature koktejly. A jelikož se jedná o britský pub, můžete se těšit i na nefalšované britské delikatesy.

 

Karlín patří mezi pražské lokality, které rozhodně stojí za návštěvu. Až se sem vypravíte, určitě navštivte podnik Arthur’s Pub, který vás pohostí svojí příjemnou atmosférou, úžasnou nabídkou a skvělou obsluhou. Nezáleží na tom, zda se stavíte jen „na jedno“, nebo si dopřejete labužnický zážitek v podobě luxusní večeře – v tomhle britském pubu si přijde na své každý.

Jelikož je Arthur’s Pub podnik v britském stylu, nemůže samozřejmě chybět tradiční irské pivo Guinness. Milovníci klasiky však nezůstanou ochuzeni ani o skvělá česká piva nebo nabídku světových vín. Delikátní zážitek si můžete dopřát, rozhodnete-li se dát si i něco dobrého k jídlu. Pokud totiž chcete povečeřet ve stylu fine diningu, jste na správném místě. Můžete se těšit na speciality v podobě mořských plodů, na snacky k pivu i na ostrovní klasiku, jako jsou oblíbené fish & chips. Důraz je kladen na kvalitní čerstvé suroviny a sezonnost, díky které pro vás bude menu v každém ročním období překvapením, za nímž se budete rádi vracet.  

Pokud více než po jídle toužíte po skvělé whisky, i tak je Arthur’s Pub tím pravým místem pro vás. V krásném baru můžete degustovat tento zlatavý destilát ze všech koutů Skotska a Irska, nabídka ale zahrnuje i ty nejlepší světové lahve. Zdejší signature koktejly, tedy míchané drinky navržené speciálně pro tento podnik, jsou dílem oceňovaného barového inovátora Tomáše Melzera a můžete si být jisti, že se jedná o opravdu luxusní nápoje. Individuální přístup šéfbarmana Arthur’s Pubu Petera Rajkoviče pak pomůže nerozhodným hostům ve výběru toho pravého do skleničky. 

Arthur’s Pub pro vás navíc každý všední den chystá i snídaně, a to už od 8:30 ráno. V sobotu můžete přijít od 16 hodin. Zavírací doba je každý den stejná, a to ve 2 hodiny v noci. V neděli je zavřeno.  

 

Křižíkova 27
Praha, 18600
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: