Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Czech Photo Centre

Praha 5 - Stodůlky, Seydlerova 2835/4, 15800

zpět na výpis
 
Czech Photo Centre

Czech Photo Centre je umělecká galerie se zaměřením na fotografii.

Telefon:608875556
Kategorie: kultura|galerie, ostatní

Zároveň funguje jako multižánrový prostor s fotografickým ateliérem či přednáškovou místností. Programovou náplní centra je celoroční výstavní činnost s doprovodnými aktivitami (besedy, přednášky, autorské prezentace, komentované prohlídky). Na výstavní prostor navazuje restaurace, robotická vinárna Cyberdog, fotografický archiv, kancelářské zázemí pro Czech Photo a venkovní galerie. Součástí činnosti centra je spoluorganizace prestižní novinářské soutěže Czech Press Photo a Czech Nature Photo. Cílem centra je stát se významnou galerií mimo střed Prahy, která podporuje v tvůrčí činnosti a seberealizaci profesionály, aktivní fotografy a vyhledává mladé talenty. Přináší fotografickou tvorbu zájemcům o fotografii napříč generacemi. Centrum spolupracuje se světovými, evropskými a pražskými významnými autory a stává se výkladní skříní toho nejlepšího, co se ve fotografickém světě děje. Srdcem centra je archiv fotografií. Dominantou prostoru před galerií je dílo výtvarníka Davida Černého - dvanáctimetrová interaktivní socha Trifot představující vývoj fototechniky v dějinách lidstva.

Seydlerova 2835/4
Praha 5 - Stodůlky, 15800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: