Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

LGBT+ komunitní centrum

Praha 1, Železná 18, 11000

zpět na výpis
 
LGBT+ komunitní centrum

Komunitní centrum v samotném srdci Prahy se stává místem setkávání a nabízí duhovou škálu aktivit.

Kategorie: lifestyle|Vztahy a sex

Mnoho let sníme o bezpečném a otevřeném místě k setkávání LGBT+ lidí. Takovým prostorem je nové LGBT+ komunitní centrum, kde mohou trávit svůj volný čas všichni, bez ohledu na věk, orientaci a identitu. Najdeš nás v samotném srdci Prahy, kousek od Staroměstského náměstí, na adrese Železná 18.

Společně tak můžeme sdílet prostor ve kterém budeme tvořit, vzdělávat se, bavit se a diskutovat. Budou tu probíhat debaty, projekce, workshopy, podpůrné skupiny a mnoho dalších akcí a aktivit. Staň se součástí pestré komunity lidí, kteří mají mnoho společného a zároveň respektují své odlišnosti. Naše LGBT+ komunitní centrum vám vnese duhu do života.

Železná 18
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: