Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Muzeum Lennonovy zdi

Praha 1, Prokopská 296/8, 11800

zpět na výpis
 
Muzeum Lennonovy zdi

Kromě výstavy se můžete těšit i na hudbu, interaktivitu, film, kávu, příjemnou společnost a výjimečnou atmosféru!

Telefon:775 142 647
Kategorie: kultura|galerie, hudbapoznání|muzea, po praze

Muzeum Lennonovy zdi The Lennon Wall Story najdete v Praze na Malé Straně. Autorkou myšlenky je velká beatlemaniačka, znalkyně liverpoolské čtyřky a milovnice Lennonovy zdi Eva Tichákova. Muzeum tedy vzniklo jako takový nadšenecký start-up.

V místnosti s expozicí se přenesete zpět do 80., resp. až 60. let . S krátkým filmem i statickými a interaktivními exponáty proniknete zábavnou formou do historie a příběhů spojených s Lennonovou zdí. Půlhodinový dokumentární film vás zaujme na první pohled, ať už ho zhlédnete celý, nebo jen část. Dále na vás v muzeu čekají dobové fotografie, knížky, LP desky, dokumenty StB i něco navíc.

Kromě samotného muzea si můžete vybrat nějaký pěkný suvenýr, popovídat si o Lennonovi, Beatles nebo životě a z muzea si odnést nezapomenutelný zážitek. Nechybí ani večerní akce plné hudby, poslechových pořadů, tematických přednášek atd.

.historie Československa před rokem 1989, se kterými budou žáci zasvěceni do jedné z částí pro školní skupiny programyMuzeum také nabízí

Otevřeno:
Pátek 15-20h
Sobota 11-20h
Neděle 11-20h

Prokopská 296/8
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: