Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

3Dsimo Multilab

Praha, Libeň, 18000

zpět na výpis
 
3Dsimo Multilab

Unikátní technologická dílna, která na prostoru okolo 1 000 metrů čtverečních nabízí vedle výroby také komunitní a kreativní zázemí pro kutily.

Kategorie: zábava|zábava - ostatnípoznání|ostatní, workshopylifestyle|

CNC frézy, 3D tiskárny, gravírovací lasery a další výstřelky moderního kutilství. Ty tvoří základ nového MultiLabu, nacházejícího se v budově bývalých pražíren kávy v pražské Libni.
Tovární prostory, do jejichž přestavby 3Dsimo investovalo dva miliony korun, tak neslouží jen potřebám samotného podniku – popustit uzdu kreativitě zde mohou i další nadšenci do kutilství ve stylu 21. století. Ti budou moci do 3Dsima zavítat po předchozí domluvě a podívat se tak přímo do kuchyně samotné firmy.
I tak ovšem budou návštěvníkům k dispozici v podstatě všechny přístroje, které k výrobě používá i samotné 3Dsimo. Ať už půjde o jejich vlastní 3D pera, 3D tiskařskou farmu, velkou CNC frézku, laserovou řezačku, automatickou osazovačku elektronických součástek nebo pájecího robota.
S tím souvisí i chystané edukační akce, jež se budou na tomto místě pořádat. Ty budou podle Paškeviče mířit především na mladší generace, které chce nadchnout pro technické obory. Nejdříve by akce měly pořádat pro střední a vyšší odborné školy, na které navážou i pravidelné kroužky pro domovy dětí a mládeže.

Libeň
Praha, 18000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: