Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hanoi Square Food & Coffee & Lounge

Praha 1, Štěpánská 1742/27, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Hanoi Square Food & Coffee & Lounge

Vietnam v Praze? Poznejte vietnamskou kulturu skrz naše rodinné recepty, výběrové kávy, signature drinky a limonády z exotického ovoce.

Telefon:777 886 699
Kategorie: gastro|bary a pivnice, kavárny, restaurace

“Pochutnat si na vietnamském jídle tak, jako bychom pokrm připravili u nás doma pro váženou návštěvu.”
 
S touto myšlenkou pro vás vytváříme Hanoi Square restaurant, abyste si společně s námi užili a vychutnali bohatství pestré vietnamské kuchyně. V našem jídelním lístku si vyberete z jídel, které jsou připraveny dle našich dlouholetých rodinných receptů, ale také speciality, které dnes a denně vznikají přímo v ulicích Vietnamu. Právě street food jídla definují a činí vietnamskou kuchyni pestrou a jedinečnou. My vám tento zážitek chceme přinést přímo k vám, do samého centra Prahy.

Našim cílem a přáním je, abychom jako první vietnamská restaurace přispívali na podporu lokálních organizací a lidem, kteří potřebují. Z každé objednávky přispějeme na přípravu jídel pro ty, kteří si jej nemohou dovolit. Jeden člověk svět nezmění, ale i malá pomoc od každého dokáže jiným změnit život, a my věříme, že s Vaší podporou dokážeme pomoct mnohým.

Otevírací doba

každý den 11:00 - 22:00

Štěpánská 1742/27
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: