Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bistro NO.2

Praha 7, Výstaviště 67, 170 00

zpět na výpis
 
Bistro NO.2

Potěšte své chuťové pohárky

Kategorie: gastro|

V Praze najdete spoustu různých bister, ale ne v každém najdete tak poctivé, chutné, a hlavně s láskou dělané dobroty jako v rodinném Bistru NO. 2. Až vás tedy po procházce Stromovkou přepadne hlad, nebo chuť na něco opravdu dobrého, určitě se zastavte a přesvědčte se, že i zdánlivě obyčejná jídla mohou chutnat přímo famózně. 

Inspirováno rodinnými recepty i zkušenostmi ze světa 

V Bistru NO. 2 najdete sendviče, burgery, saláty i sladké a slané chuťovky. Každý den vaříme také nové hlavní jídlo s polévkou. Používané suroviny jsou od lokálních dodavatelů a biofarem, a právě díky tomu jsou jídla z bistra neobyčejně chutná a hlavně kvalitní.
Osvěžit se můžete dobro kávou, točeným proseccem, poctivým Plzeňským Prazdrojem i pivy od menších pivovarů.

Vychutnali byste si naše delikatesy raději v parku? Rádi vám půjčíme piknikové vybavení s dekou. Prodáváme i suroviny k přípravě na nedalekém grilovišti.

Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: