Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bistro DOX+

Praha 7, Poupětova 3, 17000

zpět na výpis
 
Bistro DOX+

Jedinečný a moderní koncept bistra a šikmé terasy v prostředí obklopeném uměním.

Telefon:606 114 974
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Nové bistro v Holešovicích se nachází v 1. patře budovy DOX+. Zcela nový prostor nominovaný na EU Mies Award sousedí s renomovaným Centrem současného umění DOX. Pro snídani, brunch či oběd nabízí Bistro DOX+ prostornou restauraci, kavárnu a letní terasu umístěnou na střeše nové budovy.

Polední menu je sestaveno vždy z čerstvých a kvalitních surovin. Denně obsahuje českou i mezinárodní kuchyni vč.nabídky čerstvých těstovin. Odměnit se zde můžete také kvalitním zákuskem, kávou, domácí limonádou nebo míchaným drinkem.

Rychlá a milá obsluha, která Vás obslouží u stolu, od Vás ochotně přijme hotovost, stejně jako kreditní karty nebo stravenky všeho druhu. Ráda Vám všechna jídla či nápoje připraví v profesionálním balení pro odnesení s sebou. Pokud nemáte čas navštívit BISTRO DOX+ nabízíme rozvoz našeho poledního menu rovnou k Vám.

BISTRO DOX+ nabízí klidné a prostorné posezení s dostatkem soukromí a je vhodným místem pro pracovní schůzky či jednání. Je zde vysokorychlostní wi-fi a v případě domluvy i možnost zajištění parkování ve dvoře.

Jedinečný a moderní koncept šikmé terasy v prostředí obklopeném uměním přímo vybízí nabídnout našim hostům mimo vnitřního zázemí bistra i příjemné venkovní posezení. Kromě výborného jídla si tu vychutnají výhled na Centrum současného umění DOX s jeho chloubou - dřevěnou vzducholodí Gulliver.

Na Terase Evergreen podáváme každý všední den vydatné snídaně a obědová menu s výběrem ze tří hlavních jídel, polévky, saláty a dezerty. Na své si přijdou i milovníci pikniků, kteří u nás můžou strávit den odpočinkem na trávě doplněný o kulinářské speciality.

Terasa je otevřena každý všední den od 10 do 15 hodin.

Poupětova 3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: