Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Centrum Stromovka

Praha 7, Veletržní 24, 17000

zpět na výpis
   
Centrum Stromovka

Obchodní centrum, kde najdete supermarket Lidl a řadu dalších obchodů, ale také originální food court.

Telefon:601 395 131
Kategorie: zábava|gastro|restauracepro děti|Příroda, Hry, Zábava

Nakupování. Zatímco doteď jste mnohdy museli obíhat celou Letnou, ne-li Prahu 7, abyste vše sehnali, nyní můžete nakoupit všechno potřebné pod jednou střechou v Centru Stromovka.

V našich obchodech obléknete celou rodinu, seženete léky i drogerii, nakoupíte dárky pro nejbližší, vybavíte se na dovolenou nebo se připravíte na výlet do hor. Nechybí ani supermarket Lidl i menší specializované obchody, jako třeba řeznictví či papírnictví.

Relaxace.Nezapomínáme ani na vaši relaxaci a péči o sebe. U nás se můžete nechat rozmazlit v kadeřnictví nebo na sobě zapracovat na nejnovějších posilovacích a kardio strojích v moderním fitness studiu FITINN, které je pro vás otevřeno denně od 6:00 do 24:00.

Samozřejmostí je i dětský koutek, kde se zabaví ti nejmenší. Čeká na vás také až 500 parkovacích míst v podzemním parkingu.

Parket. Vytvořili jsme pro vás pop-up zónu, neobvyklý gastronomický zážitek s atmosférou ulice pod střechou Centra Stromovka. Tady a teď. Takový je PARKet.
Žádné klasické fast foody zde ale nehledejte – na PARKetu se setkávají obchody, relax a jedinečné gastronomické koncepty, které se budou v průběhu času měnit. Od denně čerstvých rybích specialit, přes několik hodin tažené barbecue, neobvyklé gruzínské pokrmy, fenomenální vafle a dortíky, až po unikátní drinky čajové mixologie s fair trade kvalitou.

PARKet je místo s osobitým designem, kde si můžete dát sraz s kamarády po práci na skleničku nebo si o víkendu skočit na oběd. Naše pop-up zóna je tu pro vás, i když nemáte hlad ani žízeň. Pravidelně zde pořádáme kulturní akce, ať už jde o sety našich rezidenčních DJs nebo živé koncerty.

Veletržní 24
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: