Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Advivum wine bar & shop

Praha, Na příkopě 22, 110 00

zpět na výpis
 
Advivum wine bar & shop

Vinný bar v centru Prahy ve Slovanském domě. Můžete zde ochutnat vína nejen z Francie, ale také ze Španělska, Itálie a České republiky.

Telefon:702 253 208
Kategorie: gastro|vinárny

Již od roku 2001 jsou naší doménou špičková evropská vína, přičemž se soustředíme na tradiční vinařské velmoci: Francii, Španělsko a Itálii ale v našem portfoliu najdete i několik předních vinařství České republiky. Můžete se s námi osobně setkat ve Wine Baru ve Slovanském domě, kde pravidelně pořádáme odborné degustace. Každý kdo k nám zavítá, se přesvědčí, že kvalitní nemusí nutně znamenat drahé. V našem portfoliu máme celou řadu pečlivě vybraných vín pro každodenní pití. Na druhou stranu potěšíme skutečné vinné nadšence a milovníky, kteří hledají osobitá, velká a vzácná vína. Tento druh vín je nám blízký a máme to štěstí, že můžeme spolupracovat s velice uznávanými osobnostmi a představovat jejich vína na Českém trhu.

Na příkopě 22
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: