Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Loď iQport

Praha, Rašínovo nábřeží, 12000

zpět na výpis
 
Loď iQport

iQport je zábavným místem, kde v bezpečí zakotvené lodi absolvujete plavbu v moři informací z nejrůznějších vědních oborů.

Telefon:702 252 902
Kategorie: poznání|ostatní, centra, workshopypro děti|

Kormidlo je kapitánem nastavené tak, aby vás loď hravou formou provedla úskalím znalostí o Vodním světě, Geologii, Země coby našeho Světa a jeho Regionů, Kosmu, Optických klamech, Anatomii člověka, Energii a Ekologii či Záhadách světa.

Na chvíli přirazíte také k břehům Prima ZOOM kina a otevřete kajutu ještě nedávno nepředstavitelných funkčních Robotů, s nimiž si můžete i podebatovat. Adrenalin načerpáte v naší nadupané Virtuální realitě, kde se můžete prohnat na motorkách nebo zařádit si na kajaku. Vyzkoušíte si i na vlastní kůži, jak se cítili cestující v momentě, kdy klesal ke dnu Titanic.

Držíme ale i linii současných moderních zaoceánských plaveb, jejichž podstatnou součástí je sledování televizních pořadů či poslech pohodové hudby. U nás se však sami stanete hlavními aktéry obou aktivit, ať již v Televizním či Nahrávacím studiu. Dozvíte se také tajemství, která ukrývá Praha Magická, hlavní dok naší lodi. První směr na kompasu, kterým jsme se při plánování plavby vydali – na sever – nás dovedl do liberecké iQLANDIE. Proto u nás najdete od nich zapůjčené vybavení lodi v podobě interaktivních a hmatatelných prvků.

Jsme připraveni hodit vám záchranné lano v případě, že se vám z obrovského množství načerpaných informací a zážitků zamotá hlava. Ale zrovna tak můžete naši plavbu pojmout jako záchranné lano pro ty, kteří se topí v tocích školních vědomostí. S námi prostě stanete na přídi plavidla brázdícího poznatky našich moudrých a vzdělaných předků i současných vědců.

A to bez rozdílu věku. U nás si spoustu zábavy užijí všichni napříč všemi generacemi. Od nejmenších dětí, které si pohrají a pobaví se s roboty, přes mládež, jež ocení nejenom virtuální realitu, až po dospělé, kteří se nebojí popustit uzdu hravosti a mají otevřenou mysl pro nasávání informací.

Rašínovo nábřeží
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: