Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Poslední skaut bistro-bar

Praha 3, Čajkovského 12/12a, 13000

zpět na výpis
 
Poslední skaut bistro-bar

Poslední skaut - bistro/bar 500 m od Jiřího z Poděbrad.

Telefon:730 973 607
Kategorie: gastro|bary a pivnice, občerstvení

Najdete nás v prostoru kulturní instituce Atrium na Žižkově v Čajkovského 12.
Své místečko ke spočinutíčku si najděte v útulňoučké kavárničce s barečkem, v atriíčku uprostřed objektíčku s výhledíčkem na majestátní Žižkovskou věžičku a útulnou barokní kapličkou Povýšeníčka sv. Křížečka, v chill outíčku ve foyerečku, nebo ve stínečku stromečku v zahrádce.  (za procítěnou recitaci tohoto tvrzení na baru dostanete pivo zdarma)

S péčí a láskou Vás osvěžíme nápoji z  čerstvých ovocných šťáv, kvalitní kávou a čaji, prémiovým alkoholem, koktejly, skvělými víny, plzeňským a žateckým pivem.
V kuchyni naši střízliví  kuchaři připravují od 10 do 22 vybrané pokrmy pro vegany i masoužrouty, pro lidi dobré vůle i pionýry.

Příprava kávy v Posledním skautu začíná pražením kávy v naší pražírně MELEME a končí profesionální přípravou naších baristů.
Najdete u nás americkou brunch klasiku, šťavnaté burgery, ale i vegetariánské pochoutky.
Snídaní si můžete dat večer, večeři ráno a sladké klidně před obědem.
Skaut doporučuje grilled cheese sandwich, americké lívance se slaným karamelem, avokádový toust, burger s chedarovou pěnou a salátem coleslaw.

Čajkovského 12/12a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: