Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

LT Coffee & LB Wine

Praha, Vladislavova 16, 11000

zpět na výpis
Tip
LT Coffee & LB Wine

Místo, které je v mnoha ohledech unikátní. Nejen, že uspokojí náročné kavárenské povaleče, ale i ty největší znalce vína.

Kategorie: gastro|kavárny, vinárny

A to všechno jen a pouze bezkontaktně - hotovostí zde opravdu nezaplatíte.

Prostor LT Coffee & LB Wine se pro vás během dne promění, aby se přizpůsobil tomu, co v jednotlivých částech dne hledáte. Od 07:00 do 15:00 vám je k dispozici kavárenské bistro, které nabídne nejen tu nejlepší kávu a něco k tomu (ve většině případů formou take away), ale také kreativní místo pro vaše nápady i pracovní setkání. A to vše v rodinné atmosféře a přátelském prostředí. Od 16:00 do 22:00 se prostor mění v útulný winebar s nejpestřejší nabídkou vín z České republiky a zahraničí. Po celý den je samozřejmě možné objednat něco k zakousnutí.

Vladislavova 16
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: