Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Coffee Source Francouzská

Praha, Francouzská 106, 10100

zpět na výpis
Tip
   
Coffee Source Francouzská

Coffee Source je česká společnost zabývající se přípravou a prodejem výběrové i konvenční kávy.

Telefon:222 780 115
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kavárny

Ve Francouzské ulici nyní najdete první kamennou prodejnu Coffee Source.

Ačkoliv dobrá káva zcela vyplňuje naše životy, věnujeme se i ostatním důležitým věcem kolem ní. Pokud porovnáme situaci na trhu v našich začátcích se situací dnes, můžeme říci, že jsme ušli obrovský kus cesty... A nejen my.
Káva, stejně jako jiné potraviny, se nevyhnula trendu posledních let, kdy zákazník hledí více na její kvalitu. Počátky Coffee Source můžeme najít v roce 2003, kdy jsme my, současní majitelé, po frustraci způsobené nedostatkem dobré kávy v Čechách, nastartovali svůj obchod s kávou dovozem kávy z malé italské pražírny a kávovarů La Marzocco. Tyto špičkové přístroje byly úplným zjevením na tehdejším trhu, stejně jako my, kteří jsme plni elánu tyto přístroje za cenu tří obyčejných kávovarů propagovali. Nevzdali jsme se a přes těžké začátky jsme prosazovali svou vizi. Dnes máme mnoho spokojených zákazníků, kteří si nedokáží představit, že by espresso připravovaliz jiného kávovaru. Brzy jsme zjistili, že káva dovážená z Itálie není to, co by nás uspokojovalo. Již v roce 2005 jsme začali prodávat čerstvě upraženou kávu. V počátcích jsme si nechávali kávu pražit u místních pražičů. Už v té době tvořila více než polovinu pražených káv skupina káv „Gourmet“.Logickým posunem byl nákup vlastního zařízení na pražení kávy. Ve vlastní pražírně pražíme kávu od roku 2007. 

Francouzská 106
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: