Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pivo Karlín

Praha 8, Pernerova 691/42, 186 00

zpět na výpis
   
Pivo Karlín

Pivovar i restaurace s vynikajícím pivem na čepu a vytříbeným designem.

Telefon:+420 602 211 525
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Čím jsme jedineční? Zaměřujeme se na steaky, ale ne tak ledajaké. Naší specialitou je vepřové maso. V tom se naše restaurace liší. Vepřové má u nás ohromnou tradici, a my chceme ukázat, že steak z pašíka může být stejně dobrý jako ten hovězí. Odebíráme prvotřídní vepřové maso odrůdy Mangalica z českého statku z Vysočiny a také maso odrůdy Iberico dovážené přímo z farmy ve Španělsku. U nás se také můžete o vepřovém masu dozvědět něco více: naše pokrmy připravujeme jako průřez nejrůznějšími druhy vepřového, před samotnou přípravou jídla vám rádi předvedeme malou ukázku steaků, seznámíme vás s jejich jednotlivými druhy a rozdíly mezi nimi.

PIVO Z NAŠEHO VLASTNÍHO MINIPIVOVARU

To vše je samozřejmě potřeba zapít dobrým pivem. Vaříme si ho sami, v pivovaru, který se nachází přímo v naší budově. Můžete si být tedy jistí, že se k vám dostanou ty nejčerstvější speciály. Máme pro vás nachystaný Karlín 12, Karlín Black a naše originální pivo IPA, APA nebo pšenici.
Najdete nás v nové kancelářské budově s působivou zelenou fasádou BUTTERFLY KARLÍN. Toto místo je jako stvořené pro setkávání: spojuje výhody rozvíjející se obchodní oblasti a živé rezidenční čtvrti Prahy 8.

Pernerova 691/42
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: