Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Galerie Voayer

Praha, Václavské náměstí 58, 110 00

zpět na výpis
   
Galerie Voayer

První galerie na světě se stálou expozicí skutečných nahých lidí.

Telefon:+420 602 265 212
Kategorie: kultura|galerie, ostatnízábava|zábava - ostatnípoznání|lifestyle|Relax

Pět výstav VOAYER. Skutečně silné životní zážitky. Tisíce návštěvníků. Jen 90 hodin celkového výstavního času. Velmi málo pro tak silný a krásný zážitek. Dost důvodů na to, abych se rozhodl, že v roce 2019 otevřu první galerii na světě, ve které budeš mít možnost každý den vidět výstavu skutečných nahých lidí.

V roce 2016 jsem několik měsíců žil v kanceláři. Dluhy, exekuce a množství jiných problémů, které máme mnozí, mě však neodradily od myšlenky, že když něco chci, tak to dokážu – stačí začít a pokračovat. Po dvou měsících kampaně jsem v září 2016 zrealizoval v Bratislavě první Výstavu nahých žen. Byla to zároveň první událost v mém životě, kterou jsem organizoval. Trvala jen dvanáct hodin a navštívilo ji více než sedm set nadšených návštěvníků.

O dva měsíce později jsem tento úspěch přetavil do neúspěchu druhé Výstavy nahých žen, kterou jsem také organizoval v Bratislavě. Kazilo se, co se dalo. Dokonce jsem čelil podanému trestnímu oznámení. Výstava trvala osmnáct hodin a navštívilo ji jen několik stovek lidí. Pro mě bylo podstatné, že opět nadšených.
Více o vzniku projektu VOAYER se dočteš v knize
JÁ, VOAYER, která je dostupná ve všech knihkupectvích a na knižních e-shopech.

Ještě více jsem se zadlužil a několik měsíců se utápěl v těchto problémech. Nevzdal jsem se. Naopak. Rozhodl jsem se pokračovat a posunout se o level výše. V létě 2017 jsem uskutečnil první Výstavu skutečných nahých žen v České republice. Praha tuto událost přijala s otevřenou náručí. Výstava trvala osmnáct hodin a navštívilo ji více než 1500 nadšených návštěvníků.

Na jaře 2018 jsem uskutečnil Poslední Výstavu skutečných nahých žen a poprvé v úžasných prostorách Galerie Tančící dům. V prostorách, kde chce vystavovat své umění nejeden světový umělec. Výstava trvala třicet hodin. Navštívilo ji tisíce nadšených lidí.

Na podzim 2018 jsem opět v Praze zorganizoval další výstavu. Znovu první. První v rámci nového tématu. Tentokrát Výstavu skutečných nahých mužů. Trvala jen dvanáct hodin.

 

Václavské náměstí 58
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: