Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Meatcraft

Praha, Jindřicha Plachty 27, 15000

zpět na výpis
 
Meatcraft

Meatcraft: Těšte se na nejlepší pastrami v Praze!

Telefon:721 457 392
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Dva kamarádi, Zdeněk a Ondra, se rozhodli pořídit si restauraci. Ano, takhle jednoduché to je.

Jak už je jasné, hvězdou Meatcraftu je pastrami. Delikatesa z hovězího hrudního. “Jídlo je můj dlouholetý koníček. A i když jsem pastrami u nás zkoušel, nikdy to nebylo to pravé ono. Tak jsem si ho připravil sám. A těším se, až ho ochutnají první hosté!” Kromě pastrami zde můžete ochutnat klobásy, žebra, křidýlka nebo třeba i lososa uzeného nastudeno. A to z vlastní udírny!

Výběr pití se v restauraci přizpůsobuje nabízeným masům. Takže si si zde můžete dát pivo Poutník 12° nebo třeba Černou Barboru. I další alkohol je pečlivě vybrán. V nabídce tak najdete dobré pálenky, kvalitní vína a pro slavnostní příležitost třeba i šampaňské.

Kvalitní suroviny jsou základem restaurace a maso je základem konceptu Meatcraftu. Proto si na jeho výběru dali majitelé opravdu záležet. Maso berou z farmy Rudimov, která má nejlepší jehněčí v bio kvalitě. Kromě kvalitní úpravy totiž Zdeňkovi s Ondrou záleží i na tom, jaké maso k nim přichází.

Jindřicha Plachty 27
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: