Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Typika

Praha 4, Svatoslavova 21, 14000

zpět na výpis
 
Typika

Kavárna s výběrovou kávou a vlastní pražírnou

Telefon:702 031 041
Kategorie: gastro|

Když jsme před čtyřmi lety otvírali Skøg, nechali jsme v něm velký kus sebe. V té době jsme byli jednou z mála kaváren s výběrovou kávou nejen v Brně, ale v celé ČR. Výběrová káva byla jen alternativou, záležitostí hipstrů a mileniálů. O rok později jsme založili pražírnu Rusty Nails Coffee Roasters. Ponořili jsme se do kávového světa mnohem hlouběji. Chtěli jsme nahlédnout dál než jen pod slupku kávové třešně. Chtěli jsme objevovat a rozumět. Nebyli jsme jediní. Pověst výběrové kávy začala rychle pronikat k širší veřejnosti. Pro některé se stala dogmatem, pro jiné dobrým standardem. Někteří ještě pořád tvrdí, že je to jen bublina - trend, který pomine. My věříme, že je to krok vpřed. Jednosměrná cesta. A tou cestou chceme jít co nejdál. Ambicí Typiky je reflektovat naše pojetí výběrové kávy a jejího místa ve společnosti. Je to náš manifest - designem, servisem i produktem. Jsme přesvědčeni, že výběrová káva má své místo všude. Jak v centru města, tak v okrajových částech a nesmí chybět ani tady - v Nuslích.

Svatoslavova 21
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: