Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Srdcovka Spálená

Praha, Spálená 99/33,

zpět na výpis
     
Srdcovka Spálená

Poctivá česká kuchyně v moderním pojetí

Telefon:+420 773 821 218
Kategorie: gastro|restaurace

Skvělá česká kuchyně v moderním pojetí s důrazem na čerstvost surovin bez použití dochucovadel a umělých přísad. Pocit jedinečnosti dodává i naše profesionální obsluha.

Naši proškolení výčepní mistři milující pivo čepují vynikající nepasterizovanou desítku přímo z tanků, vždy s pěnou hustou jako smetana. Gambrinus Nepasterizovaná 10 drží díky tradičním výrobním postupům a použití kvalitních českých ingrediencí ochrannou známku České pivo.

Restaurace Originál 1869 jsou vlajkovou lodí značky Gambrinus. Najdete zde výborně ošetřené čepované pivo, poctivou českou kuchyni v současném pojetí, kvalitní servis a odpovídající prostředí. Tedy ideální kombinaci pro příjemné posezení s přáteli při jakékoli příležitosti. Ať už zajdete „na jedno“, rozhodnete se povečeřet, sledovat promítání důležitého zápasu nebo rovnou uspořádat oslavu, jste na správném místě.

 

Spálená 99/33
Praha
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: