Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cyberdog

Praha 13, Seydlerova 2835/4, 158 00

zpět na výpis
 
Cyberdog

Cyberdog je pokrokové informačně-technologické centrum s gastronomickým provozem. Obsluha hostů Cyberdogu je založená na robotizaci.

Kategorie: gastro|restaurace

Projekt, který je svým konceptem jedinečný, je založený na pokroku 21. století. Od zpracování vize až po samostatnou realizaci zabral více než rok. Není to klasické informační centrum, s jakými se člověk běžně setkává.

Stavba je složena ze dvou pater. Svým tvarem má připomínat hlavu a tělo psa, materiálem vesmírnou loď z budoucnosti. Cyberdog je prostor dělený na robotické pracoviště, vozíkovou dráhu umístěnou nad místy pro návštěvníky a prostor s projekcí, kde se promítají ukázky ze světa technologií. Díky speciální úpravě skla pomocí folie určené pro projekci budou mít kolemjdoucí možnost vidět projekci i z pěší zóny před objektem.

Pokud si návštěvník nainstaluje aplikaci, může díky ní zadat příkaz robotickému systému, který jej zpracuje.

Seydlerova 2835/4
Praha 13, 158 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: