Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Diamond Spa

Praha 1, Vodičkova 19, 110 00

zpět na výpis
 
Diamond Spa

Vydejte se vstříc luxusním zážitkům do salonu Diamond Spa, který najdete ve Vodičkově ulici.

Kategorie: lifestyle|Relax, Beauty

Diamond Spa byl připravován s velkou pílí a úsilím. Hlavním mottem je nabídnout klientům luxusní služby, které si zamilují. „Moc bych si přála, aby si Diamond Spa klienti zamilovali, byli zde spokojení a vraceli se zpátky za luxusními zážitky,“ sděluje Renata Janulíková majitelka Diamond Spa.

Milovníci thajských masáží se tady budou cítit jako v ráji. Salon nabízí až 16 unikátních masáží. Na své si zde přijdou dámy, které potřebují rozproudit lymfu, lidé se sedavým zaměstnáním ale i milovníci typické thajské masáže.
Kromě odpočinku formou blahodárné masáže lze vyzkoušet i terapii kyslíkem nebo-li oxygenoterapii. Tato procedura je vhodná na celkové omlazení těla, ale i při léčbě srdce, hlavy, cév a chronických onemocnění. Kyslíková terapie je velmi účinná při bolestech hlavy, migrénách a navíc snižuje nebezpečné důsledky stresu.

Před nebo po masáži je ideální si odpočinek prodloužit ve wellness baru, kde si můžete dát sklenku šampaňského a nechat se rozmazlovat. V teplejším období jistě uvítáte velkou a klidnou terasu situovanou do vnitrobloku.
Za luxusními zážitky se můžete vydat na adresu Vodičkova 19, Praha 1. Opečovávat se můžete nechat denně od 10:00 do 21:00.

Vodičkova 19
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: