Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Levitate Restaurant

Praha 1, Štěpánská 611/14, 110 00

zpět na výpis
Tip
   
Levitate Restaurant

High-End Fine Diningová restaurace kombinující skandinávskou a asijskou kuchyni.

Telefon:724 516 996
Kategorie: gastro|restaurace

Restaurace Levitate nabízí ucelený gastronomický zážitek založený na sezónní nabídce surovin čtyř ročních období České republiky. Tyto suroviny upravujeme tvůrčím způsobem a dodáváme jim osobitou uměleckou chuť.

Jednotlivé chody bohatého menu pravidelně ladíme s vybranými alkoholickými i nealkoholickými nápoji a tak vytváříme našim hostům nezapomenutelné prožitky. 

MENU 

Nabízíme kreativní gastronomii o 18 chodech, které obsahují 100 surovin. Servírujeme moderní skandinávskou kuchyni, která ctí lokální suroviny v kombinaci s asijskými chutěmi. Nenajdete u nás žádný jídelní lístek. Večeře u nás je komorním koncertem 6 kuchařů, kteří pečují o 6 stolů. Ti jídlo přímo servírují a vypráví o jeho přípravě. Hosté se během degustačního menu přemisťují a zažívají tak představení o třech dějstvích (flora, aqua, fauna).

Do Levitate nejdete jen na večeři, jdete se kochat uměleckým pojetím gastronomie. Zažít chuťový orgasmus!

Otevírací doba:

Úterý – Sobota 18:00 – 24:00 

Neděle – Pondělí zavřeno

Štěpánská 611/14
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: