Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Nomad Restaurant Hostivice

Praha, Čsl. Armády 134,

zpět na výpis
 
Nomad Restaurant Hostivice

Restaurace Nomad nabízí nový kulinářský styl , který ukazuje nesmírnou bohatost místní i exotické mezinárodní kuchyně.

Telefon:734 429 090
Kategorie: gastro|restaurace

Cestujte s námi na jednom místě. 

Nomad restaurace s cizokrajnými jídly. Nabízíme nejoriginálnější recepty tradičních jídel s jedinečnou chutí, které prezentují kulinářskou historii různých oblastí světa. Vyváženě a láskyplně kořeněné jídlo zosobňuje gastronomickou filozofii této restaurace. Bohatá nabídka tradičních jídel se snoubí s charakterem interiéru restaurace v rustikálním kamenném stylu. 

Od pradávna bylo v kuchyních různých civilizací nejpřátelštější místo, nejen k jídlu, ale také k rozhovorům a odpočinku. Konverzace v příjemném prostředí, skloubená s dobrým jídlem a lahodným pitím umožňuje strávit společné krásné chvíle.

Restaurace Nomad nabízí nový kulinářský styl , který ukazuje nesmírnou bohatost místní i exotické mezinárodní kuchyně . Pečlivě vybírané ingredience biokvality se zde promění v oblíbená, jednoduchá, svěží a sezónním duchem naladěná jídla a koktejly.

Čsl. Armády 134
Praha
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: