Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vladan Běhal Design

Praha 8, Šaldova 1,

zpět na výpis
 
Vladan Běhal Design

Showroom v industriálních prostorách v Karlíně.

Telefon:777 775 923
Kategorie: kultura|design


Vladan Běhal 
Jsem obdivovatelem italského designu a služebníkem originálního uměleckého zpracování. Jako mladého mne nejvíce ovlivnilo studium v Benátkách , načerpané zkušenosti jsem si pak přivezl zpátky do České republiky. Ve Florencii mám však druhý domov a častečně tam stále pracuji.

Od mládí jsem se věnoval studiem výtvarného umění a architektury. Sice jsem nahlédl i do tajů sochařství a kresby, touha po designu a architektuře však nakonec převládla. Bude tomu už deset let, co jsem se naplno tomuto oboru začal věnovat, a jsem rád, že lidé nejen v České republice, ale i za jejími hranicemi, jsou hrdí na výrobky se štítkem Vladan Běhal Design.

Šaldova 1
Praha 8
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: