Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Nespresso Boutique

Praha 4, Roztylská 2321/19, 14800

zpět na výpis
Tip
 
Nespresso Boutique

Poprvé se Nespresso Boutique v České republice představí jako pop-up store.

Kategorie: gastro|kavárny

Značka Nespresso na konci léta představí již čtvrtý Nespresso Boutique v České republice. Poprvé se však bude jednat o prodejnu v unikátním konceptu pop-up store. Nový Nespresso Boutique zahájí provoz v Centru Chodov 2. září.

Za deset let působení na českém trhu si zvládla značka Nespresso vybudovat stabilní základnu spokojených zákazníků, kteří oceňují nejen kvalitní kávu, ale také moderní kávovary a špičkový servis. Toho se jim dostává i díky službám Nespresso Boutiqe. Proto se společnost rozhodla na začátku září otevřít další, v České republice již čtvrtý, butik a svým zákazníkům tak ještě více zjednodušit cestu k jejich oblíbené kávě.

Poprvé se Nespresso Boutique v České republice představí jako pop-up store. Přestože se jedná o mobilní koncept, který je menší a kompaktnější, přesto nabídne stejnou škálu služeb jako klasický boutiques. Zákazníci zde kromě prodejní zóny naleznou degustační a ochutnávkovou část, kde si mohou vychutnat kteroukoli z 24 druhů Grand Cru kávy, a nebude chybět ani recyklační zóna, kde lze odevzdat použité kapsle. Nespresso POP-UP Boutique v Centru Chodov bude otevřený od pondělí do neděle od 9 do 21 hodin.

„Nespresso přišlo do Čech v roce 2006, ten samý rok jsme také v Pařížské ulici otevřeli první Nespresso Boutique. Během deseti let prošla česká kávová kultura velkými změnami. Lidé se zajímají o nové možnosti, rádi objevují nové druhy nebo způsoby přípravy kávy. Proto postupem času přibyly Nespresso Boutiques v Centru Černý Most nebo v Brně na náměstí Svobody. Nyní jsme se poprvé rozhodli pro změnu a otevřeme první český Nespresso POP-UP Boutique. Tento koncept je v zahraničí velmi oblíbený a věříme, že i zde si najde své příznivce,“ řekla k otevření nové prodejny Simone Jansen, ředitelka divize Nespresso pro ČR

Celou síť Nespresso v současné době tvoří 467 klasických a 61 pop-up butiků v 333 městech v 63 zemích. V České republice jde o čtvrtý Nespresso Boutique, třetí v Praze.

Roztylská 2321/19
Praha 4, 14800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: