Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vnitroblock

Praha 7, Tusarova 791/31, 17000

zpět na výpis
Tip
     
Vnitroblock

VNITROBLOCK je kreativní centrum Holešovic.

Telefon:770 101 231
Kategorie: kultura|zábava|gastro|

Místo, kde pod jednou střechou najdete kavárnu, taneční studio, kino, eventovou a divadelní halu, galerii a ještě mnohem víc.

Chtěli jsme na Smíchově probudit sport, kulturu a zábavu a oživili jsme pro vás všechny Radlickou - kulturní sportovnu. Chybělo nám ale místo, kde přes den posedět s kamarády, dát si dobrý kafe a prohlédnout si mladé šikovné umělce a tak jsme společnými silami proměnili bývalou opuštěnou truhlárnu na Kavárnu co hledá jméno.

Tentokrát jdeme dál a na opačné straně Prahy. Jeden barák už nám nestačí a chceme pro vás probudit celou ulici. Mezi Tusarovou 31 a Dělnickou 32 chceme vytvořit multifunční útočiště pro všechny kreativní duše - kavárenské povaleče, jedlíky, tanečníky, pro všechny s láskou k designu a módě a hlavně všechny, kteří milují Prahu a život!

Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: