Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

LEM

Praha 2, Kateřinská 522/21, 12000

zpět na výpis
 
LEM

Značka, prezentující tvorbu Lucie Erban Mares v oblasti módy a designu vyznačující se konceptuální formou a avantgardním přesahem.

Kategorie: lifestyle|Móda

Lucie Erban Mares je česká designérka působící v oblastech módy a designu.
V letech 1995 — 1999 studovala SSVŠ obor Oděvní a textilní návrhářství, v letech 2000 — 2007 VUT v Brně Fakultu Výtvarných umění — obor Produktový design, v ateliéru Tělový design pod vedením Jany Prekové. V rámci rozšíření studia absolvovala v roce 2004, půlroční zahraniční stáž na École supérieure des arts Lorient a celoroční stáž na FAMU, katedra výtvarné fotografie v Praze a v roce 2006 studijní pobyt na Anglia Ruskin University v Cambridge. Od roku 2007 prezentuje svou módní tvorbu pod jménem „Lucie Mares“, které bylo v roce 2014, v rámci změn zaměřujících se na vnímání její tvorby v kontextu širokého rozsahu oblasti designu, zkráceno na „LEM“. Vznikla tak nová, originální značka, která prezentuje tvorbu Lucie Erban Marešové.

Kateřinská 522/21
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: