Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Le Valmont Club & Lounge

Praha 1, Uhelný trh 9, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Le Valmont Club & Lounge

Le Valmont propojuje exkluzivní club, cocktail a lounge v centru Prahy.

Telefon:224 267 266
Kategorie: zábava|party a kluby

Klub Le Valmont je místo pro lidi, kteří přes den tvrdě pracují a večer se rádi baví v kruhu svých přátel a inspirativních lidí. Le Valmont se stejně jako jeho majitel Viktor Fischer řídí heslem „work hard, play hard“. S klubem pomáhá Američan Michael Van Cleef Ault, který vybudoval již 93 klubů po celém světě – od New Yorku a Miami, přes Mykonos, až po Singapur a Manilu.

Koncept klubu, inspirovaný filmem Valmont od režiséra Miloše Formana, oslavuje lásku, vášeň, nekonečné svádění a představuje malou Paříž v Praze. Interiér je dekorovaný antickým nábytkem z dob Ludvíka XVI., na míru vyrobenými aubusson koberci, sametovými závěsy a velkými křišťálovými lustry tereziánského stylu, které se v historii vyráběly v Čechách pro francouzskou šlechtu. 

Uhelný trh 9
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: