Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cestou necestou

Praha 2, Trojická 1,

zpět na výpis
 
Cestou necestou

Krizové centrum pro rodinu.

Kategorie: lifestyle|Zdraví

Naším posláním je pomáhat ohroženým dětem znovu najít šťastné dětství. Pomáháme rodičům naplňovat potřeby svých dětí.  Dále jsme tu pro pěstounské rodiny, které podporujeme tak, aby v nich vládla spokojenost, rodinné štěstí a pohoda.

Naším cílem je vytvořit stabilní, bezpečné a citově vřelé rodinné prostředí pro dítě a zabránit tak jeho týrání, zneužívání či zanedbávání. Zároveň předcházíme odebrání dítěte z rodiny či jeho dlouhodobé setrvání v ústavní péči. 

Náš tým tvoří odborníci s mnohaletou praxí v oblasti psychoterapie, dětské psychologie a speciální pedagogiky. Ve svých řadách máme také specialisty na sociální práci s týranými, zanedbávanými nebo opuštěnými dětmi a také jejich rodinami.

 

Trojická 1
Praha 2
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: