Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Černohouska

Praha 7, U Trojského zámku 120/3,

zpět na výpis
 
Černohouska

Cukrárna a kavárna u horní stanice lanovkyv ZOO.

Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny

Návštěvníci se slabostí pro lahůdky mají o důvod víc, proč se vypravit k výběhu adaxů, naproti němuž stojí jediný dochovaný pozůstatek viniční usedlosti Černohousky. V budově se nově nachází útulná kavárna, ve které mohou návštěvníci relaxovat a při pohledu z terasy na rozprostírající se "stověžatou" Prahu navíc uspokojit své chuťové buňky něčím z široké nabídky vlastních cukrářských a lahůdkářských výrobků.
 
V horkých měsících se můžete schladit lokem z čerstvých ovocných nápojů či soustem ze zmrzlinového poháru. Jak chutná zdejší sachr, cheese cake či některá z nabízených baget, můžete zkoumat až do zavírací doby zoologické zahrady. Nechybí zde ani hřiště, kde děti najdou skluzavku, pískoviště a dřevěnou prolézačku připomínající odhalené kosti pravěkého zvířete, vykukující z písku.

U Trojského zámku 120/3
Praha 7
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: