Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pirátí zátoka

Praha 4, Vltavanů 546, 14300

zpět na výpis
 
Pirátí zátoka

Pirátí zátoka je oázou zábavy v rušné Praze. Kousek od golfového hřiště Hodkovičky se nachází největší pražský minigolf.

Telefon:775 265 014
Kategorie: sport|golf a minigolf

Pirátí zátoka je oázou zábavy v rušné Praze. Kousek od golfového hřiště Hodkovičky se nachází největší pražský minigolf – v krásném parkovém prostředí, plném zábavy jak pro děti a teenagery, tak pro dospělé i firmy!

V Pirátí zátoce si užijete volný čas do sytosti. Naleznete zde 27 jamkový minigolf, kreativně řešený tak, že prověří i zkušeného golfového hráče a svou hravostí bude všechny bavit.

Další z atrakcí je 3D lukostřelba. Vybavíme Vás pravým lukem a šípy, budete mít možnost si zastřílet na makety zvěře v reálné velikosti. Objevte v sobě lovce! Bez obav, zaučíme Vás nejdříve na naší střelnici a pak již vyrazíte sami na lesní loveckou ztezku.

Pokud milujete šipky a máte rádi míčové hry, fotbalové šipky si skvěle užijete. Podobnou aktivitou je i fotbalový billiadr. Je to zábava pro každý věk a společně s nedalekým posezením u našeho Pirátího baru můžete rozjet pořádně adrenalinový turnaj.

V Pirátí zátoce s Vámi rádi oslavíme narozeniny Vaše nebo Vašich dětí, připravíme nezapomenutelnou akci pro náctileté, která ještě dlouho poté bude živit jejich sociální profily na TikToku, Instagramu a Facebooku. Pokud řešíte, kde udělat firemní večírek a užít si u toho spoustu zábavy, jste na správné adrese! Vítejte v Pirátí zátoce!

Vltavanů 546
Praha 4, 14300
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: