Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Musher club Český ráj

Turnov, Skálova 207, 51101

zpět na výpis
Musher club Český ráj

Psí den ve Hvězdě !!! Musher club Český ráj pořádá v neděli 23. června další canicrossový závod ze seriálu Hill´s cup 2013.

Telefon:603242424
Kategorie: sport|ostatní

Běhej se psem

Psí den ve Hvězdě

 

Musher club Český ráj pořádá v neděli 23. června další canicrossový závod ze seriálu Hill´s cup 2013. Závody jsou určené opravdu všem, kteří rádi běhají spolu se svým psem. Vítáme i nováčky, samozřejmě se zúčastní řada výborných českých závodníků, kteří se neztratí ani na mezinárodních soutěžích.IMG 2117 1

IMG 5090

Hlavní závod bude startovat v 10:30, startovat se bude hromadně po kategoriích, takže celkem čtyřikrát. Cíl bude na stejném místě jako cíl a to na louce před oborou Hvězda směrem k Vypichu (u Malého Břevnova). Po doběhnutí závodníků hlavního závodu proběhne závod pro děti a juniory.

Děti se mohou dostavit i bez psa, rádi jim zapůjčíme naše pejsky i spolu s psovodem, který jim pomůže trať absolvovat. Délka dětského závodu je adekvátní věku, nejdelší bude mít 500m. Běžně se dětských závodů účastní děti kolem dvou let věku a starší.

DSC 4017

Po vyhlášení canicrossových závodů je připraven bohatý doprovodný program s ukázkami agility, výcviku poslušnost a dogdancingu. Připravte si také dotazy a určitě si můžete cokoliv vyzkoušet se svým vlastním psem. Tento program bude začínat ve 13 hodin.

Svou činnost se dostaví představit dobrovolníci se psy z Fakultní nemocnice v Motole. Canisterapeuti popovídají o své činnosti u pacientů a návštěvníci se budou moci pomazlit s jedinečnými psy, kteří každý týden odvádějí velký kus práce pro dětské i dospělé pacienty nemocnice. (www.dcmotol.cz)

Od 14:30 je pak pro vás připravená beseda o běhání nejen se psem, ale také bez psa. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o novinkách v běhu od Michaela Dobiáše (trailpoint.cz). Určitě bude možnost probrat i řadu dotazů a zajímavostí ze světa canicrossu spolu se Šimonem Ciprem a vyzkoušet si skvělé vybavení pro psa značky Non-stop Dogwear.

Po celou dobu bude na místě skvělý obchůdek, kde budete moci nakoupit pro svého pejska pamlsky, hračky nebo vybavení pro sport. (www.zviratanakupuji.cz)

Věříme, že si den užije celá rodina včetně dětí, psů a kamarádů.

Těšíme se na vás a nebojte se přihlásit i do hlavního závodu.

Skálova 207
Turnov, 51101
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: