Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

TJ Sokol Horní Počernice

Praha 9, Chvalkovická 2031/47, 19300

zpět na výpis
 
TJ Sokol Horní Počernice

Oslava 90 let tenisového klubu, pohár Fed Cup a sportovní osobnosti v Horních Počernicích

Telefon:739937162
Kategorie: sport|míčové sporty, squash, tenis, badminton, ostatní

Zveme vás v sobotu 18. května od 9 hodin do tenisového areálu TJ Sokol Horní Počernice, Otovická ul. 109. Přijďte s námi oslavit výročí 90 let tenisového klubu a pobavit se!

Exhibiční turnaj se sportovními osobnostmi

Fun turnaj pro začátečníky

Zahrajte si o zajímavé výhry – powerbanku, přenosný reproduktor s rádiem nebo chytré hodinky!

Zváni jsou tenisti, sportovci a všichni, kteří mají chuť si užít den plný sportu a zábavy. Tenisté se mohou přihlásit do turnaje a zasoutěžit si o zajímavé výhry, šanci zahrát si s dlouholetým daviscupovým reprezentantem Karlem Nováčkem a dalšími významnými sportovními osobnostmi. Pro tenisové začátečníky bude zorganizován „Fun turnaj“.

Další sportovní oddíly TJ Sokol představí své výkony v exhibičních vystoupeních. Diváci se pobaví doprovodným programem, znalostní soutěží s výhrou a můžou si pořídit fotografii s pohárem ženského světového tenisu Fed Cup.

Navíc každé dítě, které se v místě konání akce závazně přihlásí do tenisového klubu TJ SOKOL Horní Počernice, pobočný spolek, získá slevu 1 000 Kč na zápis do klubu.

Registrace do turnajů na: info@tenishornipocernice.eu. Uveďte informaci o vaší úrovni - začátečník (Fun turnaj) nebo pokročilý tenista.

Vstup zdarma.

Chvalkovická 2031/47
Praha 9, 19300
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: