Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

BOOTCAMPS

Praha 4, Levá 29/3, 14700

zpět na výpis
Tip
BOOTCAMPS

Jsme sportovní agentura a in-linová škola, pořádající různé sportovní akce pro širokou veřejnost.

Telefon:222940808
Kategorie: sport|fitness, ostatní

Tréninkový program Bootcamp je určený široké veřejnosti i sportovcům, vychází z přijímacího tábora armády Spojených států, kterým museli projít všichni, kteří se chtěli stát mariňáky. Kondiční cvičení Original bootcamp je však přizpůsobeno potřebám běžné populace tak, aby bylo co nejefektivnějším programem pro získání komplexní fyzické kondice. Original bootcamp je především výzva změnit životní styl a připojit se ke skupině lidí, pro které je pohyb každodenní radost. Original bootcamp je charakteristický tréninkem v týmu na čerstvém vzduchu. Všechny tréninky Original bootcampu jsou trenérem sestaveny tak, aby každý dosáhl maximálního rozvoje všech pohybových schopností. Profesionální trenéři využívají specifické cvičební pomůcky a tréninkové metody k dosažení cíle každého klienta. Idea pořádat bootcampy v České republice vznikla v Austrálii, odkud koncept přivezl jednatel a zakladatel společnosti Jakub Makalouš. Po uspořádání prvního bootcampu v září 2007 zaznamenal Jakub velice kladné reakce z řad klientů. Automaticky vznikaly nové požadavky, možnosti a nápady jak zajistit komplexní péči o klienta. V tomto okamžiku se zrodila společnost BOOTCAMPS s.r.o., která stále rozšiřuje své pole působnosti do nových regionů. Další cvičební program je Vital je to odlehčená forma original bootcampu. Vital stejně jako original je postaven na týmovém tréninku lidí, kteří chtějí zlepšit svůj životní styl. Lekce jsou vedeny profesionálními trenéry, kteří vám díky zkušenostem z mnoha oblastí připraví trénink tak, aby byl efektivní, ale nepřetížil váš organizmus. Na Vitalu se setkáte s tradičními i netradičními pomůckami a cviky.Vital program je vhodný především pro lidi, kteří se sportem začínají, delší dobu se mu nevěnovali nebo mají zdravotní omezení. Lekce vital programu trvá 60 minut, během kterých mobilizujete všechny svalové skupiny, zlepšíte kardiovaskulární oběh a v neposlední řadě zlepšíte flexibilitu a pohyblivost celého těla. Součástí lekcí Vitalu jsou i obratnostní cvičení a další cvičení, která svým charakterem vstupují do zdravotní tělesné výchovy.

Levá 29/3
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: