Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Relax Troja

Praha 8, Hnězdenská 735/6, 18100

zpět na výpis
 
Relax Troja

RODINNÁ SAUNA RELAX TROJA, PROSTOR PRO PÁRY, PŘÁTELE I RODINU. Za vznikem stojí Karolína a její snaha o prostor pro relaxaci celé rodiny.

Telefon:703601270
Kategorie: sport|relaxace

"Za spokojeným člověkem stojí vyrovnané, sebevědomé a odpočaté já. Už od mala jsem měla možnost navštěvovat saunu s rodiči, se školkou a v dospělosti s přáteli. Občas jsem narazila na odmítavý postoj k saunování. Spíše však ve vztahu k nahotě, studu a v případě přátel s dětmi i strachu, že děti budou narušovat klid ostatních. Rozhodla vytvořit prostor, kde se nikdo nemusí stydět ani bát, že by někoho rušil. Relax Troja je prostor, kde můžete relaxovat v soukromí. Obklopeni přírodními materiály a tlumeným osvětlením. S možností prohřát své tělo v suché finské sauně. Ochladit se můžete vědrem, v kádi i sprchou. Relaxaci dokresluje hudba a možnost využití éterických olejů. Přijďte si k nám odpočinout.

Hnězdenská 735/6
Praha 8, 18100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: