Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kolovna ZOOna

Praha 7, U Trojského zámku 4/1, 17100

zpět na výpis
Kolovna ZOOna

Unikátní koncept a multifunkční areál ve dvoře bývalého Trojského pivovaru.

Telefon:724604549
Kategorie: kultura|zábava|sport|běh a kolo

Kolovna ZOOna je více než jen multifunkční areál. Čekají zde na vás netradiční vnitřní prostory v kombinaci s rozsáhlým venkovním areálem industriálního charakteru, kde na vás dýchne původní atmosféra z dob Trojského pivovaru. Areál slouží jako místo k setkávání obyvatel Troje a konání akcí už od roku 1928, kdy se zde konaly první sokolské slavnosti. Naší ambicí je vdechnout areálu nový život a pokračovat v historické tradici budování komunitního života v srdci Troje.

Součástí areálu je specializovaná cyklistická prodejna Kolovna, půjčovna kol (městských elektrokol, prémiových sportovních kol) a lyžařského vybavení. K prodejně patří i parkovací a dobíjecí stanice pro elektrokola a parkoviště pro zákazníky. Do areálu taktéž můžete přijít posedět na čepované pivo z Únětického pivovaru, dopřát si skvělé občerstvení nebo si vychutnat prémiovou kávu od našeho baristy z Kolovna prodejny.

Díky večernímu osvětlení je bývalá budova trojského pivovaru ikonicky osvícená a působí zcela majestátně. Jak s oblibou říkají naši zákazníci, místo má svůj osobitý charakter, během akce zde jednoduše ztratíte pojem o čase a zapomenete, že jste téměř v centru města. 

Na cca 2000m2, z nichž polovina je zastřešena, naleznete příjemné industriální místo k odpočinku, kde se prolíná sport s kulturou, zábavou, uměním a dobrou gastronomií. Nechybí zde ani zázemí pro děti. Pro ty nejmenší máme v Kolovna ZOOně vyhrazenou část areálu, kde si děti mohou zajezdit na kolech přes překážky, malovat na plátno či jen tak hrát. 

V areálu Kolovna ZOOny je pořád rušno, tak se přijďte podívat taky. Možná bude zrovna probíhat zajímavý workshop nebo bude areál plný cyklistů připravených na vyjížďku. Chcete jen tak posedět? Určitě se stavte a dopřejte si čepované pivo nebo domácí limonádu.

U Trojského zámku 4/1
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: