Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové

Praha 1, Senovážné náměstí 994/2, 11000

zpět na výpis
     
Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové

Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové založila v 90. letech Olga Havlová s cílem pomáhat znevýhodněným lidem v začlenění do společnosti.

Telefon:224217083
Kategorie: sport|běh a kolo

Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové založila v 90. letech Olga Havlová s cílem pomáhat znevýhodněným lidem v začlenění do společnosti. Mezi hlavní aktivity nadace patří podpora dětí a dospělých se zdravotním handicapem, poskytování studentských stipendií a pomoc neziskovým organizacím starající se o seniory, nevyléčitelně nemocné a sociálně či fyzicky znevýhodněné.

U příležitosti pátého výročí založení Výboru dobré vůle vyhlásila poprvé paní Olga „Cenu Olgy Havlové“ s cílem ocenit osoby se zdravotním znevýhodněním. Prestižní ocenění od té doby každoročně získává osobnost, která navzdory svému zdravotnímu handicapu pomáhá druhým a je inspirací pro ostatní. Olga Havlová se zúčastnila pouze prvního ročníku a po jejím odchodu se tak Cena stala i vzpomínkou na osobnost, která se vždy zastávala práv ohrožených občanů. 

Paní Olga Havlová se celý život neúnavně věnovala vytváření podmínek pro vznik občanské společnosti. Tento odkaz zanechala i nadaci, kterou založila.

Senovážné náměstí 994/2
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: