Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Prague Floorball Cup

, ,

zpět na výpis
 
Prague Floorball Cup

Prague Floorball Cup je mezinárodní mládežnický florbalový turnaj, který se koná tradičně první lednový víkend v Praze.

Kategorie: sport|florbal

Turnaj nabízí skvělou příležitost poměřit síly s evropskými týmy uprostřed sezony. Zimní Praha, s doprovodným programem turnaje, zároveň představuje ideální místo pro teambuilding.

Prague Floorball Cup je pověstný svou jedinečnou přátelskou atmosférou. Turnajová klání vrcholí velkým finále v moderní hale na Podvinném mlýně. Tam vítězové pozvedají nad hlavu unikátní putovní pohár The Cup, který je, podle návrhu organizátorů, originálně vytvořený přímo pro PFC.
 

Historie Prague Floorball Cup se začala psát roku 2017, když se do Prahy sjelo na 80 mládežnických florbalových týmů z Česka a dalších zemí Evropy. Od té doby se turnaj stále rozrůstá, počet účastníků vzrostl na trojnásobek, přibývá českých i zahraničních týmů. Hraje se stále na více halách prakticky po celé Praze.

Turnaje se každoročně účastní týmy z Česka, Slovenska, Polska, Finska, Švédska nebo Rakouska. PFC tak nabízí ideální podmínky pro setkání mnoha florbalových kultur a osobností, která vedou k výměně cenných zkušeností.
 
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: