Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

https://www.chen-taijiquan.cz/

Praha 4, Mírového hnutí 2137, 14900

zpět na výpis
 
https://www.chen-taijiquan.cz/

Čchen tchaj-ťi-čchüan siao-ťia (malý rámec).

Kategorie: sport|bojové sporty

18. DUBNA 2020, 10.00-18.00, Praha (místo bude upřesněno) Registrace: Dietmar Stubenbaum stubenbaum@hotmail.com Dotazy v češtině: marek.melichar@seznam.cz Více informací: https://www.chen-taijiquan.cz/seminar/ Na tomto semináři budou vysvětleny základní metody Čchen tchaj-ťi-čchüan siao-ťia (malý rámec). Dietmar vyučuje Čchen tchaj-ťi-čchüan přes 25 let, vždy s důrazem na individuální potřeby jednotlivých studentů. Jeho výukové metody umožňují i začatečníkům pochopit principy Čchen tchaj-ťi-čchüan, nej-ťingu, čchan-s’-ťinu a najít způsoby, jak prohlubovat spojení a dále své dovednosti v tchaj-ťi-čchüan efektivně rozvíjet. Je jedním z mála lidí v Evropě, kteří měli příležitost se učit autentický styl tchaj-ťi-čchüan rodiny Čchen jako tradiční bojové umění včetně aplikací a pokročilých variant fa-ťin. Seminář je vhodný pro zájemce s praxí v jiné tradici tchaj-ťi-čchüan, cvičence jiných bojových umění i pro úplné začítečníky.

Mírového hnutí 2137
Praha 4, 14900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: