Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Prague Parkour PK1 z. s.

Praha, Žirovnická 3133, 106 00

zpět na výpis
 
Prague Parkour PK1 z. s.

PRAGUE PARKOUR PK1 jsou workshopy, vedené tréninky, parkourová soustředění, ocr tréninky v Praze

Telefon:608490636
Kategorie: sport|adrenalin sporty, bojové sporty

Jsme parkourový sportovní klub Prague Parkour PK1, skupina zkušených instruktorů vedoucích ve svém volném čase parkour trénink v Praze s dětmi a dospělými. Připravujeme děti na OCR. Tento typ překážkových závodů vzešel z překážkové parkourové dráhy. V Prague Parkour PK1 se pomocí parkouru snažíme děti v tréninku naučit, jak uniknout před nebezpečím, ale hlavně je vedeme k pohybu. V minulosti jsme se zasloužili o výstavbu ojedinělého parkour hřiště v České republice. Trénujeme pracující dospělé, kteří by se rádi nastartovali před prací či vyburcovali stres po během, workoutem či obecně l'art du déplacement se zkušenými instruktory formou aktivního rychlostně-vytrvalostního tréninku. A ano, chodí mezi nás i ženy. Parkour je totiž vynikající sebeobranná technika. Poskytujeme služby individuálních i skupinových lekcí pro děti. Zdánlivě úzké portfolio nyní rozšiřujeme o akrobacii, kalisteniku a běh. Držíme se starého pravidla od dob vzniku les parkours de combatant: Être fort pour être utile - tedy Být silný, abych byl užitečný, a připojujeme se tak k odkazu Méthode naturelle založenou Georgem Hébertem.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: