Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bike Kitchen Praha

Praha, Ostrov Štvanice, 17000

zpět na výpis
 
Bike Kitchen Praha

Bike Kitchen Praha je různorodý kolektiv lidí, které spojuje pocit, že v Praze chybí prostor pro zájemce o městskou cyklistiku.

Kategorie: sport|běh a kolo

Bike Kitchen Praha z.s. je různorodý kolektiv lidí, které spojuje pocit, že v Praze chybí otevřený a inkluzivní prostor pro zájemce a zájemkyně o městskou cyklistiku, který není svázán nutností generovat zisk, ale je založen na myšlence sdílení věcí a předávání znalostí.

Rozhodli jsme proto v našem městě takový prostor společně otevřít a začít kolem něj budovat komunitu otevřenou všem. Nechceme nabízet klasické služby oprav kol. Lidé se zde namísto toho budou moci od zkušenějších členů a členek sami naučit, jak si svoje kolo opravit. Nedílnou součástí fungování prostoru budou i komunitní aktivity, jako je společná příprava jídla, přednášky, promítání či diskuze, týkající se cyklistiky a cyklodopravy, ale i dalších témat, jako jsou ekologie, udržitelný způsob života a sociální otázky.

Dílna bude otevřená alespoň dva dny v týdnu, vždy odpoledne a večer. Zároveň se budeme snažit přizpůsobit sezónní vytíženosti dílny na jaře / v létě očekáváme větší zájem, v zimě naopak útlum.

Fungování bude založené zcela na činnosti dobrovolníků a dobrovolnic. Od návštěvníků a návštěvnic budou vybírány dobrovolné příspěvky za použití vybavení dílny a spotřebovaný materiál. Takto získané peníze budou využity na pokrytí nákladů a případné finanční přebytky budou všechny investovány zpět do projektu.

Ostrov Štvanice
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: