Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

GoFit.io

Praha 7, Argentinská 783/18, 17000

zpět na výpis
 
GoFit.io

Naším posláním je nabídnout způsob, jak sledovat a spravovat svůj tréninkový režim. V ČR zatím možnost flexibilního tréninkového režimu nebyla.

Kategorie: sport|běh a kolo, fitness, míčové sporty, squash, tenis, badminton, jóga

Náš příběh
Projekt GoFit byl založen počátkem roku 2016 v Praze. Každý z jeho pěti zakladatelů má k českému hlavnímu městu nějaký vztah, ať už osobní, nebo pracovní. Příběh projektu GoFit začal setkáním u kávy a povídáním o tom, jak je pro některé z této pětice těžké najít to nejlepší fitness centrum a nejvhodnější tréninkový režim.



Zakladatelé tak měli k vybudování projektu GoFit společnou motivaci. Jejich snem je být součástí sítě, která jim usnadní přístup do tělocvičen ve svém okolí, kde se budou moci věnovat oblíbenému sportu. Dá se říci, že cílem je překonat bariéry, které lidem cvičení ztěžují, třeba kvůli jejich kratšímu pobytu v České republice, nebo jim brání zkoušet různé sporty anebo prostě jen odrazují nutností registrovat se na konkrétním sportovišti. GoFit tak nedávno zahájil spolupráci s téměř 30 fitness centry a tělocvičnami v Praze, které se zapojily do této týmové sítě, a plánuje rozšíření do dalších měst České republiky. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: