Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Běhejme a pomáhejme útulkům

Líbeznice, K Makůvce 603, 25065

zpět na výpis
 
Běhejme a pomáhejme útulkům

Běhejme a pomáhejme útulkům je jedinečná charitativní akce, jejíž výtěžek putuje zvířatům v útulcích po celé České republice.

Kategorie: sport|běh a kolo

Běhejme a pomáhejme útulkům je jedinečná charitativní akce, jejíž výtěžek putuje zvířatům v útulcích po celé České republice.

Máme před sebou již 5. ročník akce, kterou jsme odstartovali v Praze ve Stromovce. Tehdy se nás sešlo 26 lidí a vybrali jsme 4 tisíce korun pro psí útulek. V roce 2017 nás bylo už 2000 lidí a vybrali jsme pro Zvíře v tísni, Útulek Libeň a Naděje Pro Čtyři packy 200.000 Kč. Kromě Prahy jsme vycestovali pomoct útulkům do Brna, Liberce, Klášterce nad Ohří, Příbrami, Plzně, Litoměřic, Opavy.

Pomohli jsme celkem 17 útulkům a vybrali jsme 638 000 korun !

O čem celá akce je? Máme pro Vás připravené 2 okruhy – běžecký a pěší. V prvním případě se jedná o pětikilometrový běh bez měření času. Neběží se o vítězství. Smyslem akce je si přijít proběhnout v pohodovém tempu se svými kamarády, dětmi, psy, nemáme připravené stupně vítězů. Po akci se můžete zúčastnit odpoledního programu jako je vystoupení dogdancingu, psí agility, hudební produkce a samozřejmě se vyfotit s naším maskotem.

Běžet se může skutečně i se psy? ANO! Váš čtyřnohý přítel je přece ten, proč tuhle akci děláme, tak ať nezůstane doma. Promyslete jen, jestli snese okolo sebe víc psích kámošů a vy si akci s ním užijete.

Druhý okruh bude pro lidi, kteří se chtějí jen projít, pro maminky s kočárky, dětmi, pejskaře i lenochy. Pěší úsek bude necelé dva kilometry.

Proč má smysl se akce zúčastnit?

Cílem akce je užít si krásné odpoledne s Vaší rodinou, přáteli, zasportovat si a společně udělat dobrou věc, přispět na zvířata, která se nemají tak dobře jako ty naše u nás doma. Vybereme zajímavou částku a hlavně ukážeme lidem, co takové spolky provozují, že si jejich práce vážíme, dodáme jim podporu a motivaci do další práce.

Těší nás, že čím dál víc lidí začíná chápat, že pokud chtějí něco změnit, musí začít sami u sebe.

Budeme moc rád, pokud i vy na akci dorazíte a společně si užijeme odpoledne, které si budeme všichni pamatovat. Petr Sokolík, Pavel Pařízek.

K Makůvce 603
Líbeznice, 25065
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: