Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dancers Club

Praha 3, Koněvova 19,

zpět na výpis
 
Dancers Club

DANCERS CLUB Pohybové a taneční studio v Praze na Žižkově.

Telefon:603 933 833
Kategorie: zábava|sport|tanec

DANCERS' CLUB je nové taneční studio, které sídlí v Praze na Žižkově. Naše taneční kurzy jsou otevřené všem, kteří milují tanec a chtějí se seznámit jak s moderními, tak i klasickými tanečními styly. Naši zkušení lektoři vám budou věnovat patřičnou pozornost a péči, abyste se stále mohli dál tanečně rozvíjet a aby vás tanec bavil.
- Nezáleží na vašich tanečních zkušenostech - kurzy máme i pro úplné začátečníky.
- Máme pro vás vždy připravenou pestrou nabídku tanečních kurzů od Baletu po Salsu nebo cvičení zaměřená na zlepšení fyzické kondice.
- Nabídneme vám příznivé ceny kurzovného i služeb. 
- Máme pro vás 3 prostorné taneční sály s potřebným zázemím (šatna s uzamykatelnými šatními skříňkami, sprchy apod.).
- Oddych po tanečních lekcích si můžete s přáteli vychutnat v útulné relax zóně nebo na naší 200m2 velké taneční terase.
- Detailní informace o našich kurzech, cenách, slevách, lektorech a mimořádných workshopech nebo tanečních párty najdete na našem webu http://www.dancersclub.cz/ 
Těšíme se na vás! :-)

Koněvova 19
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: