Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Usagi DOJO

Praha, Lihovarská 1060/12, 19000

zpět na výpis
 
Usagi DOJO

Akido je japonské bojové umění vhodné pro každého.

Telefon:603 404 629
Kategorie: sport|bojové sporty

Jak začalo Usagi Dojo Aikido? Jak už to bývá, musíme jít dál do historie… Někdy na začátku roku 2005 se rozhodl Tomáš navštívit seminář, který vedl Christian Tissier. Vzhledem k tomu, že Christian Tissier do České Republiky nejezdí, nezbylo mu nic jiného, než zabalit kimona, spacák, řízky na cestu a vyrazit do zahraničí, do země klobás - Maďarska.  Od té doby navštívil, společně s dalšími lidmi, mnoho jiných seminářů.

Dnes se scházíme jako skupina dlouholetých přátel, kteří chtějí prohloubit svoje dovednosti bojového umění Aikido. Stále navštěvujeme pravidelně mnoho seminářů jak v České republice, tak i v zahraničí. V tělocvičně si pak ověřujeme to, co jsme se naučili. Věříme, že Aikido je vhodné pro každého, bez rozdílu věku, pohlaví, nebo síly a že je univerzálně použitelné. Snažíme se cvičit dynamicky s plným fyzickým nasazením. To nejvíce nás odlišuje od ostatních skupin Aikido v ČR. Samozřejmě nás Aikido stále baví a většina z nás ho cvičí tak dlouho, že se stalo přirozenou součástí našich životů.

Lihovarská 1060/12
Praha, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: