Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Cevro Institut Open Air: FbŠ Bohemians vs. Florbal C...

Ostrov Štvanice

zpět na výpis akcí
 

Tohle tu ještě nebylo! Ligový florbal se dočká svého prvního zápasu pod širým nebem.

Datum:17. 09. 16
Cena:50 Kč
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: sport|florbal

Sobotní program – 17. 9. 2016:
8:00 – Turnaj mládežnických týmů Bohemians a Chodova
13:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Extraliga žen
16:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Tipsport Superliga
Místo: Centrální kurt Štvanice 

Derby mezi Bohemians a Chodovem bude navíc hostit centrální tenisový kurt na pražské Štvanici s kapacitou 7000 sedících diváků.

První ročník Cevro Institut Open Air se uskuteční v sobotu 17. 9. 2016, tedy v prvním kole nejvyšší domácí soutěže florbalové Tipsport Superligy. Oba celky tak mají o motivaci postaráno už na začátku základní části. „Určitě se hrozně moc těším. Nikdy jsem nic takového nehrál a nezbývá než doufat, že nám vyjde i počasí,“ přeje si kapitán Bohemians Vojtěch Bagin.

Kapacita ikonické tenisové arény je zhruba 7000 míst k sezení a florbaloví klokani se znovu chystají zaútočit na divácký rekord v návštěvě na utkání základní části. Ten vytvořili loni, když na jejich utkání proti Mladé Boleslavi přišlo 1595 diváků.

Centrální kurt na Štvanici je z našeho pohledu pro tento projekt naprosto ideální. Místo má velkou historii, a pokud přijde vysoká návštěva, bude to neskutečný zážitek pro hráče i diváky,“ říká Jakub Doubrava, marketingový manažer FbŠ Bohemians.

Superligové utkání mužů mezi Bohemians a Chodovem nebude navíc jedinou florbalovou bitvou na centrálním kurtu. Oba kluby zde budou bojovat už od časných ranních hodin, kdy se postupně utkají ve vybraných mládežnických kategoriích, a hodinu po poledni ke svému úvodnímu utkání nastoupí extraligové týmy žen.

Účastníci se také mohou těšit na pořádnou porci skvělé zábavy v rámci doprovodného programu. Čeká je spousta atrakcí, dobré jídlo a pití a současně i několik překvapení. V rámci projektu se totiž počítá například i s živým vystoupením několika hudebních interpretů. Florbaloví Bohemians navíc v letošní sezóně slaví 20. narozeniny a oslavám chtějí věnovat i tento speciální den, kdy se florbal poprvé odehraje v aréně, kde kdysi bojovaly špičky světového tenisu.

 

Ostrov Štvanice
Tel:
Ostrov Štvanice 1125
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: